Altid samme lave pris i varehus som på net

ElGiganten har været en af de største kæder på det danske marked i mange år, indenfor elektronik. ElGiganten blev etableret i 1996 og har mange fysiske butikker spredt ud over hele landet, og derudover en omfattende webshop med et stort udvalg. På webshoppen finder du også et stort udvalg af droner og dronetilbehør.

Læs mere om ElGiganten.dk og køb din drone på: ElGiganten.dk

 

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Udvalg af droner og tilbehør online
10
Fysiske forretninger
10
Chat/mail support
10
Telefon support
10
Råd og vejledinng
10
Tidligere artikelpetergramstrup.dk dronefotograf
Næste artikelPower.dk webshop
Min interesse for fjernstyrede biler og droner tager udgangspunkt en spirrende interesse for RC-biler i begyndelsen af 00'erne, hvor jeg byggede min første Tamiya Ford 150 - som jeg har endnu. I 2013 købte jeg en Parrot AR Drone 2.0. Sidenhen har jeg købt en DJI Phantom 3 Professional med 4K kamera. Begge droner har jeg stadig. I november 2015 gik officielt i luften med DRONEDANMARK.dk, mødestedet for private og erhvervsdrivende med interesse for droner.