Vælg Side

ElGiganten.dk webshop

ElGiganten.dk webshop

Annonce

Altid samme lave pris i varehus som på net

ElGiganten har været en af de største kæder på det danske marked i mange år, indenfor elektronik. ElGiganten blev etableret i 1996 og har mange fysiske butikker spredt ud over hele landet, og derudover en omfattende webshop med et stort udvalg. På webshoppen finder du også et stort udvalg af droner og dronetilbehør.

Læs mere om ElGiganten.dk og køb din drone på: ElGiganten.dk

 

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Pin It on Pinterest