Professionel dronevideoer

Få lavet 3D kort af høj kvalitet, ortokort, højdemodeller og meget andet hos Dronie. Dine dronevideoer produceres i professionel kvalitet og kan redigeres og optimeres, inden aflevering hvis du ønsker det. Få mere at vide ved at besøge hjemmesiden, og indhent tilbud på fx. luftfoto og/eller video.

Læs mere om Dronie på: dronie.dk

Tidligere artikelwaveland.dk dronefotograf
Næste artikelDJI Newsroom
Min interesse for fjernstyrede biler og droner tager udgangspunkt en spirrende interesse for RC-biler i begyndelsen af 00'erne, hvor jeg byggede min første Tamiya Ford 150 - som jeg har endnu. I 2013 købte jeg en Parrot AR Drone 2.0. Sidenhen har jeg købt en DJI Phantom 3 Professional med 4K kamera. Begge droner har jeg stadig. I november 2015 gik officielt i luften med DRONEDANMARK.dk, mødestedet for private og erhvervsdrivende med interesse for droner.