Vælg side

dronie.dk dronefotograf

dronie.dk dronefotograf

Annonce

Professionel dronevideoer

Få lavet 3D kort af høj kvalitet, ortokort, højdemodeller og meget andet hos Dronie. Dine dronevideoer produceres i professionel kvalitet og kan redigeres og optimeres, inden aflevering hvis du ønsker det. Få mere at vide ved at besøge hjemmesiden, og indhent tilbud på fx. luftfoto og/eller video.

Læs mere om Dronie på: dronie.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest