Vælg side

Annoncering

Annoncér for din virksomhed, klub eller forening på DroneDanmark.dk

Bliv annoncør på DroneDanmark.dk

På DroneDanmark.dk har du mulighed for at komme i kontakt, med både privat- og erhvervskunder som annoncør. For at blive annoncør på DroneDanmark.dk skal du have CVRnr., overholde reglerne for god markedsføringsskik og Dansk lovgivning.

Bannerannoncer og priseksempler

Det er muligt at købe bannerannoncer på alle sider, med annonceringspladser. Annonceformater, annonceperiode og pris aftales nærmere. Det er ikke muligt at annoncere på virksomheders præsentationssider, der er forbeholdt den enkelte virksomhed. Kontakt DroneDanmark.dk for nærmere information og priser.

Priseksempler:

  • Klubber: fra 200,-/år*
  • Foreninger: fra 995,-/md**
  • Virksomheder: fra 995,-/md**

* DroneDanmark.dk vil gerne støtte lokale klubaktiviteter med tilbud om en attraktiv lav årlig pris startende fra 200,-/år. Kontakt DroneDanmark.dk og forhør om netop jeres klubs pris.

** Ved køb af 1 års abonnement ydes 30% rabat. Ved køb af to års abonnement ydes 40% rabat. Kontakt DroneDanmark.dk for yderligere information.

Alle priser eksl. 25% moms. Der tages forbehold for prisændringer.

Virksomhedspræsentation

Som virksomhed kan du oprette en eller flere sider med præsentation af din virksomheds produkter eller ydelser, rettet mod både privat- og erhvervskunder.

Samarbejde med DroneDanmark.dk

Har du spørgsmål til samarbejde med DroneDanmark.dk udfyld da venligst formularen herunder og indsend den. Vi ser frem til at høre fra dig!

Accept

4 + 10 =

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest