Vælg Side

Droneforsikring med Alm. Brand

Droneforsikring med Alm. Brand
blank

Send din drone trygt i luften med Alm. brand

Det er ikke bare godt at have en ansvarsforsikring til din drone, den er også lovpligtig. Ifølge Alm. brand dækker deres droneforsikring de lovpligtige minimumskrav. Og Alm. brand tilbyder også en udvidet forsikring med Dronekasko, hvis du vil passe ekstra godt på din drone.

Du kan læse mere om Alm. Brands droneforsikring herunder, og hvordan du kommer i kontakt med Alm. Brand.

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Pin It on Pinterest