Vælg side

Om DroneDanmark.dk

blank

 

Velkommen til DroneDanmark.dk

– hele Danmarks oprindelige officielle danske droneportal, med dette karakteristiske portalnavn.

Droneportalen DroneDanmark.dk blev grundlagt af Henrik Thue Nielsen den 3. november 2014 og i november 2015 gik DroneDanmark.dk i luften med en hjemmeside.

DroneDanmark.dk har siden november 2015 været hele Danmarks mødested for droneinteresserede i bred forstand, og henvender sig både til private og erhvervsdrivende. I dag er det en eftertragtet platform, der er stor interesse for.

Et sted hvor du som privatperson, eller som erhvervsdrivende og erhvervsdrivende imellem, har en seriøs platform at dyrke interessen eller tilbyde/annoncere for droneprodukter, droneservices eller droneydelser. Du finder også henvisning til lovgivning og regler, der gælder for dig som dronepilot.

Historien

Hele Danmarks officielle droneportal DroneDanmark.dk blev lanceret af Henrik Thue Nielsen i november 2015, og navnet udsprang af en ide om, at lave et samlingssted for danske droneinteresserede. Navnet dækker over, at henvende sig til droneinteresserede i Danmark, og at droner, relevante services og annoncering, selvfølgelig er hele omdrejningspunktet.

Et mødested, fællesskab og samlingssted, som jeg kender det fra min 27 år hos “Danmarks Hi-Fi Klub” (som i dag hedder Hi-Fi Klubben). Samme grundtanke og interesse som i Danmarks Hi-Fi Klub: et fællesskab omkring god lyd – men blot med droner, gav inspirationen til navnet DroneDanmark.dk.

DroneDanmark.dk er derfor hele Danmarks oprindelige officielle danske hjemmeside, med dette navn. Domænet blev registreret den 3. november 2014 og i november 2015 blev hjemmesiden lanceret.

Plagiering og kopiering

For at undgå “snylteri” på et velklingende hjemmesidenavn/domænenavn, og for imødegå ulovlig typo squatting registrereredes også, den 29. oktober 2015, domænet drone-danmark.dk.

DroneDanmark.dk er vidende om, at en dansk brancheforening af samme navn, blev lanceret den 1. maj 2017 (3 år efter dronedanmark.dk blev registreret). Der er imidlertid ikke sammenhæng mellem DroneDanmark.dk og brancheforeningen eller websites opkaldt efter DroneDanmark.dk. Spørgsmål omkring hele Danmarks officielle droneportal DroneDanmark.dk, skal du derfor rette til nedenstående.

DroneDanmark.dk domæneregistreringer

dronedanmark.dk
drone-danmark.dk

DroneDanmark.dk ejerskab

Det ligger fast efter en ufrivillig sag i Klagenævnet for domæner afsluttet den 13. februar 2018, at ejerskabet til domænet DroneDanmark.dk bl.a. drives i fuld overensstemmelse med dansk domænelovgivning, og at det juridiske og retsmæssige ejerskab til domænet/hjemmesiden DroneDanmark.dk tilhører undertegnede: Se Klagenævnet for domæner afgørelsen

Del gerne denne baggrundshistorie med andre

Hvis du synes denne baggrundshistorie er interessant at dele med andre, er du meget velkommen til at gøre det. Mange tak… ;o)

Kontakt DroneDanmark.dk

Har du spørgsmål til DroneDanmark.dk eller ønsker du at få mere at vide om hvordan du kan komme til at annoncere på DroneDanmark.dk er du velkommen til at kontakte undertegnede.

De bedste hilsener
Henrik Thue Nielsen
Adm Direktør /Ejer & Stifter

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest