Vælg Side

Yardbird.dk dronefotograf

Yardbird.dk dronefotograf

Annonce

Professionelle dronevideoer og dronefotos

Med erfarne dronepiloter løser YARDBIRD PRODUCTIONS alle typer opgaver indenfor området, og har nødvendige licenser fra Trafik- og Byggestyrelsen til blandt andet at udføre opgaver i erhvervsmæssig sammenhæng samt lovpligtig ansvarsforsikring. Få fx lavet film- og tv-produktioner, udført droneinspektion, luftfotos med drone, ortofoto og rådgivning mm.

Læs mere om YARDBIRD PRODUCTIONS på: yardbird.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Pin It on Pinterest