Vælg Side

dronebevis.dk dronekursus

dronebevis.dk dronekursus

Annonce

Tag dronebevis med Danmarks førende undervisere

Når du har afsluttet kurset modtager du et dronebevis, som blandt andet giver dig mulighed for at foretage erhvervsmæssig flyvning. Du får lov til at flyve i bymæssigt område, tættere på lufthavne og større veje samt overflyve mennesker. På dronebevis.dk kan du læse hvad du specifikt kan udføre af opgaver med dit nye dronebevis

Læs mere om Dronebevis på: Dronebevis.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Pin It on Pinterest