Vælg side

Mediernes Efteruddannelse dronekursus

Mediernes Efteruddannelse dronekursus

Annonce

Bliv dronefotograf!

Hvis du arbejder med foto eller video og gerne vil udvide dine kompetencer med dronevideo og -foto, så kan du på Mediernes Efteruddannelse erhverve dig Trafik- og Byggestyrelsens dronebevis. Det giver dig adgang til at flyve professionelt, også indenfor bymæssig bebyggelse i Danmark.

Læs mere om Mediernes Efteruddannelse på: mediernesefteruddannelse.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest