Vælg side

en-fotograf.dk dronefotograf

en-fotograf.dk dronefotograf
Annonce

Inspektionsvideo med 4K dronekamera

Få dokumentation i højkvalitets dronevideooptagelse. EN FOTOGRAF tilbyder inspektion af fx. vindmøller, skorstene, bygninger, tage, tagrender, murværk, kirker, højhuse, haller, industrianlæg og produktionsanlæg både inden- og udendørs. Derudover løses opgaver som events, koncerter, bygninger og meget mere. Få mere at vide hvad EN FOTOGRAF tilbyder af løsninger. Læs mere om EN FOTOGRAF på: en-fotograf.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest