Vælg Side

dronefotonord.dk dronefotograf

dronefotonord.dk dronefotograf

Annonce

Tre iværksættere fra Nordjylland

Med passion for teknik og droner, hvor interesser smelter sammen med hobby omkring medieproduktion og dronefotografering i firmaet Dronefoto Nord.

Dronefoto Nord har siden 2014, leveret blandt andet dronefotografering og præsentationsvideoer, til både privatpersoner og erhverslivet. Dronefoto Nord sætter efter eget udsagn “en dyd i at udføre og producere et professionelt stykke arbejde med høj kvalitet, således at vi opnår glade og tilfredse kunder.”

Læs mere om Dronefoto Nord på: dronefotonord.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Pin It on Pinterest