Vælg side

Jensens Kurser dronekursus

Jensens Kurser dronekursus

Annonce

Flyv lovligt med et dronecertifikat

Med de nye regler for droneflyvning indebærer det, at du gennemgår en uddannelse som dronepilot når du skal flyve i erhvervsmæssig sammenhæng. Du lærer bl.a. at flyve med en drone og får samtidig papirerne bragt i orden, så du kan flyve professionelt i fx bymæssig bebyggelse.

Læs mere om Jensens Kurser på: jensenkurser.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest