Vælg Side

Et af 23 initiativer i regeringens dronestrategi

Et af 23 initiativer i regeringens dronestrategi

Sådan kommer du i gang med at anvende droner

Uddannelses- og Forskningsministeriet skriver:
“En erfaringsbaseret guide til ledere i den offentlige sektor udarbejdet af Rambøll for Uddannelses- og Forskningsministeriet. Et af 23 initiativer i regeringens dronestrategi.” Du kan hente publikationen på linket herunder.

Læs mere på Uddannelses- og Forskningsministeriet her: ufm.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Pin It on Pinterest