Vælg side

Overflyvning af strand, vand og by dronevideooptagelse

Strand, vand og by ser altid spændende ud fra et droneperspektiv. Imponerende dronevideooptagelse, der er klippet flot sammen.

Udgiv dine dronevideoer
Både som privat og professionel dronefotograf, er det er nemt at udgive videoer på fx Youtube.com eller Vimeo.com. Opbyg din egen samling af dronevideoer og offentliggør dem for alle og enhver.

DRONEDANMARK.dk på Youtube
Følg med og bliv inspireret til dine egne dronevideoer. Der udgives løbene dronevideoer fra alverdens dronefotografer på DRONEDANMARK.dk’s Youtube kanal her.

Udgiv dronevideoer på DRONEDANMARK.dk
Som erhvervsdrivende eller professionel dronefotograf, kan du få dine dronevideoer udgivet på DRONEDANMARK.dk’s Youtube kanal og vist på DRONEDANMARK.dk, sammen med annoncering for din virksomhed. Kontakt DRONEDANMARK.dk på info@dronedanmark.dk og forhør dig nærmere om mulighederne. Husk at oplyse CVRnr. ved henvendelse.

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest