Vælg side

Indsend din nytårs-dronevideo

Indsend din nytårs-dronevideo

Indsend din nytårs-dronevideo!!!
Har du en fed nytårs-dronevideo fra 2018/19 årskiftet og kunne du tænke dig at få den vist på DRONEDANMARK.dk så upload den på Youtube og send DRONEDANMARK.dk Youtube-linket til denne, sammen med en kort beskrivelse af din dronevideo: info@dronedanmark.dk

Gratis for private
Private kan uden beregning benytte sig af ovenstående mulighed, så længe der ikke er tale om (skjult) markedsføring af virksomheder eller foreninger, eller andet indehold er af kommerciel karakter. Din video bliver set igennem, og der tages selvfølgelig forbehold for indhold, som ikke ønskes delt på DRONEDANMARK.dk, strider mod lovgivning mm.

Virksomheder og foreninger er også velkomne
Indsender du på vegne af en virksomhed eller en forening, eller vurderes din dronevideo at være af kommerciel karakter, aftales nærmere omkring annonceringspris på DRONEDANMARK.dk.

Er du dronefotograf, dronewebshop, droneklub, droneforening, uddannelsesinstitution der uddanner dronepiloter etc., og ønsker du at markedsføre dig på DRONEDANMARK.dk, så skriv til info@dronedanmark.dk og forhør dig nærmere om mulighederne.

På vegne af DRONEDANMARK.dk ønsker jeg alle et rigtig godt nytår, jeg glæder mig til 2019 der ser spændende ud for både private og professionelle ejere af droner.

DRONEDANMARK.dk er hele Danmarks mødested for droneinteresserede og proff’er… vi ses!

Rigtig Godt nytår!

Hilsen
Henrik Thue Nielsen
Ejer af DRONEDANMARK.dk

Om forfatteren

Henrik Thue Nielsen

Jeg har interesseret mig for teknologi helt tilbage til 1980'erne med udgangspunkt i hifi. Jeg har arbejdet digitalt siden 2002, og i 2015 gik jeg i luften med DroneDanmark.dk. Jeg driver virksomheden H365 Webbureau Group Aarhus, og er ejer af en række websites. Læs mere på h365.dk

Annoncer

Videoer

Indlæser...

Pin It on Pinterest