DroneDanmark.dk
Officiel hjemmeside Danmark

Velkommen til droneportalen DroneDanmark.dk for privat og erhverv - hele Danmarks officielle danske droneportal. Siden november 2015 har DroneDanmark.dk været hele Danmarks mødested for droneinteresserede i bred forstand, for både til private og erhvervsdrivende. Kig rundt og lad dig inspirere!

Dronefotografer
Dronenyheder
Dronewebshops
Dronevideoer
Dronekurser
Droneforsikringer
Droneviden
Dronelovgivning

All

Popular
Sorry, No Posts Found

All

Top Rated
Sorry, No Posts Found

All

Latest
Sorry, No Posts Found

Annoncér for din virksomhed, klub eller forening på DroneDanmark.dk

Se priseksempler

Sorry, No Posts Found

Droneforsikring

Søger I en attraktiv droneforsikring af virksomhedens droner og droneførere? Hos DroneDanmark.dk finder I yderligere information om førende danske forsikringsselskaber, der tilbyder droneforsikring på attraktive vilkår til jeres virksomhed. Se mere i sektionen Forsikringer.

Dronekurser

Der gælder klare regler og lovgivning får både private og erhvervsdrivende, som du skal sætte dig grundigt ind i inden du flyver med din drone. Se mere i sektionen Kurser.

Regler for droneflyvning

Få alt at vide om gældende dronelovgivning på Trafiksstyrelsens hjemmeside. Her kan du blandt andet orientere dig om hvilke regler der gælder og hvilket ansvar du har som pilot.

Dronewebshops

Overvejer du at købe en drone og gerne vil se et stort udvalg af droner, så se mere i sektionen Webshops.

Dronefotografer

Har du brug for en professionel dronefotograf, der har den nødvendige uddannelse og certikater til fx flyvning i bymæssig bebyggelse, så se i sektionen Fotografer.

Annoncering på DroneDanmark.dk

Ønsker du at annoncere for produkter/ydelser i form af banner, artikler, virksomedspræsentation mm. på DroneDanmark.dk eller har I spørgsmål til hjemmesiden, er I velkomne til at kontakte DroneDanmark.dk.

Pin It on Pinterest