Samme lave pris i butik som på net

POWER havde i 2016 sit indtog på det danske elektronikmarked, og har en række Powerhouses fordelt rundt om i Danmark. POWER er leverandør af elektronik, og har en omfattende webshop, hvor de også tilbyder droner og dronetilbehør. Priserne hos POWER er den samme i butik som på net.

Læs mere om POWER.dk og køb din drone på: POWER.dk

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Udvalg af droner og tilbehør online
10
Fysiske forretninger
10
Chat/mail support
10
Telefon support
10
Råd og vejledning
10
Tidligere artikelElGiganten.dk webshop
Næste artikeldronenordjylland.dk dronefotograf
Min interesse for fjernstyrede biler og droner tager udgangspunkt en spirrende interesse for RC-biler i begyndelsen af 00'erne, hvor jeg byggede min første Tamiya Ford 150 - som jeg har endnu. I 2013 købte jeg en Parrot AR Drone 2.0. Sidenhen har jeg købt en DJI Phantom 3 Professional med 4K kamera. Begge droner har jeg stadig. I november 2015 gik officielt i luften med DRONEDANMARK.dk, mødestedet for private og erhvervsdrivende med interesse for droner.