INGENIØREN vidensdeler om droner

INGENIØREN’s hjemmeside er righoldig på viden og behandler blandt andet også aktuelle emner om droner, i dybdegående artikler. Ikke kun emner om droner der vedrører forhold i Danmark, men også artikler om droner på et internationalt plan.

Hvis du på INGENIØRENS hjemmeside søger på “drone”, får du præsenteret en række aktuelle artikler. Lige fra fx australske forskere, der kan analysere sundhedstilstand fra luften på store grupper af mennesker; danske droner der skal bekæmpe droner, dronevideofilm mm. INGENIØREN er en seriøs kilde til aktuel droneinformation for både private og erhvervsdrivende med interesse for droner.

Læs mere på INGENIØREN her: ing.dk (søg på: droner)

Tidligere artikelDJI Newsroom
Næste artikelDR.dk om droner
Min interesse for fjernstyrede biler og droner tager udgangspunkt en spirrende interesse for RC-biler i begyndelsen af 00'erne, hvor jeg byggede min første Tamiya Ford 150 - som jeg har endnu. I 2013 købte jeg en Parrot AR Drone 2.0. Sidenhen har jeg købt en DJI Phantom 3 Professional med 4K kamera. Begge droner har jeg stadig. I november 2015 gik officielt i luften med DRONEDANMARK.dk, mødestedet for private og erhvervsdrivende med interesse for droner.