Dronebutikken.dk

Dronebutikken er en online droneshop med mange års erfaring, der henvender sig til både hobbyfolk og professionelle. Når du har lagt en ordre gør dronebutikken.dk alt hvad de kan, for at din ordre kommer hurtigt frem og dronebutikken.dk hjælper dig også gerne med, at få din drone op at flyve. Du kan nemlig altid ringe eller skrive til dronebutikken.dk hvis du har problemer med din drone eller har spørgsmål. Vidste du at hos dronebutikken kan leje en drone? Tag fat i dronebutikken.dk og forhør dig nærmere.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Udvalg af droner
10
Chat/Email support
10
Telefon support
10
Tidligere artikelMorfars.dk webshop
Næste artikelFjernstyret.dk webshop
Min interesse for fjernstyrede biler og droner tager udgangspunkt en spirrende interesse for RC-biler i begyndelsen af 00'erne, hvor jeg byggede min første Tamiya Ford 150 - som jeg har endnu. I 2013 købte jeg en Parrot AR Drone 2.0. Sidenhen har jeg købt en DJI Phantom 3 Professional med 4K kamera. Begge droner har jeg stadig. I november 2015 gik officielt i luften med DRONEDANMARK.dk, mødestedet for private og erhvervsdrivende med interesse for droner.